10 november gaan we in gesprek over een betere arbeidsmarkt. Kom ook!

10 november gaan we in gesprek over een betere arbeidsmarkt. Kom ook!

”De arbeidsmarkt moet anders. Het moet anders. Het is allemaal veel te complex, werk is teveel in regels vastgelegd. Het kan beter, eerlijker en met minder regels.”

We zijn eens goed te kijken hoe de arbeidsmarkt is georganiseerd en vooral naar hoe dat beter kan. Ze schreven er een boek over. 

‘In betere banen’ is een interviewbundel waarin verschillende kopstukken vanuit de academische wereld, de werkpraktijk en vakbonden hun visie delen op de knelpunten van de huidige organisatie van arbeid en ideeën delen over een betere organisatie van de arbeidsmarkt in de toekomst. 

We zijn trots op het resultaat.

We willen je graag uitnodigen voor een discussie hoe het beter kan op de `Nederlandse arbeidsmarkt. De insteek is dat we een ‘live’ boekpresentatie organiseren met een inleiding en een inhoudelijke discussie. De discussie wordt geleid door Frenk van der Linden en het precieze programma zijn we aan het voorbereiden. 

Het evenement vindt plaats op woensdag 10 november 2021 in theater de liefde  aan de begijnhof 10, 2011 HE te Haarlem van 15.00-17.00 uur met een kleine borrel tot slot. 

Wil je komen, meld je aan via deze link

Wij kijken zeer uit naar jouw komst!

Auke Klijnsma

Peter Blok

Simone Lensink