Hé baas DOE normaal! #HBDN

Hé baas DOE normaal!

#HBDN

OPROEP

 

Elke dag zien en horen we situaties tussen baas en werknemers die verbazen, lachwekkend zijn of soms zelfs echt irritant of vervelend blijken. #Werk wil door deze dagelijkse verhalen te verzamelen weten hoe het werkt tussen ‘de baas’ en werknemers. Doe je met ons mee?

 

Heb jij een baas? En verzand jij iets te vaak in situaties met je baas waarbij je denkt, ‘Hébaas, DOE normaal?’ Je bent niet alleen en het is Okay om je te voelen zoals je voelt. #Werk wil door het delen van echte verhaal bewustwording creëren rondom het gedrag van bazen en de impact op het functioneren van werknemers. Help jij mee? Deel jouw verhaal!

 

Het is niet de bedoeling dat we bazen gaan krenken of vernederen. We blijven respectvol. Leiden en managen is gewoon niet makkelijk en daar hebben we begrip voor.

 

Stuur je verhaal van maximaal 400 woorden op naar info@hashtagwerk.nl. We redigeren en publiceren jouw verhaal. Het verhaal is volledig anoniem, maar we willen wel weten wie jij bent, dus vermeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer.