Hé werknemer DOE gewoon je ding! #HWDGJD

Hé werknemer DOE gewoon je ding!

#HWDGJD

OPROEP

Elke dag zien en horen we situaties tussen baas en werknemers die verbazen, lachwekkend zijn of soms zelfs echt irritant of vervelend blijken. #Werk wil door deze dagelijkse verhalen te verzamelen weten hoe het werkt tussen ‘de baas’ en werknemers. Doe je met ons mee?

 

Ben jij een baas of manager? En verzand jij iets te vaak in situaties met je werknemers waarbij je denkt, ‘Héwerknemer, doe gewoon je DING?’ Deel jouw verhaal.

 

Ondergeschikten zijn ambigu. Enerzijds willen ze duidelijkheid en anderzijds willen ze niet aangesproken worden. De relatie tussen baas en ondergeschikte is per definitie ingewikkeld en dat leidt in de dagelijkse praktijk tot bizarre situaties. Doe het als baas allemaal maar goed. Hoe moet dat in hemelsnaam. Je moet je wel in rare bochten wringen om iets gedaan te krijgen van die eigenwijze medewerkers.

 

Het is niet de bedoeling dat we werknemers gaan krenken of vernederen. We blijven respectvol. Het is gewoon niet makkelijk om altijd maar ondergeschikte te zijn. en daar hebben we begrip voor.

 

#Werk wil door het delen van echte verhalen bewustwording creëren rondom het gedrag van bazen en de impact op het functioneren van werknemers. Help jij mee? Deel jouw verhaal!

 

Stuur je verhaal van maximaal 400 woorden op naar info@hashtagwerk.nl. We redigeren en publiceren jouw verhaal. Het verhaal is volledig anoniem, maar we willen wel weten wie jij bent, dus vermeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer.