OPROEP: De impact van thuiswerken op stress

Corona heeft op heel veel manieren impact op ons. Een uitspraak die ik heel veel om me hoor is dat thuiswerken wel gaat blijven. Ik weet het zo net nog niet. Japke. D. Bouma denkt dat we allemaal weer smachten naar de kantoortuin. En in de media is veel te lezen over de toename van stress, juist door thuiswerken. Ook ik ervaar hoe zwaar thuiswerken is. Ik ga als een zoombie door het leven. Mooi woord zoombie. Ik voel me een zoombie. Na een dagje ‘aanstaan’ in alle zoom-meetings ben ik blij dat ik de dag met knallende koppijn kan afsluiten. Ik wil me er meer in verdiepen en wil weten wat de impact is van online thuiswerken op mensen

Heb jij wat te vertellen over de impact van thuiswerken op werkstress? Heb je er een mening over? Ken je mensen die ik moet spreken? Heb je literatuurtips? Laat het ons weten! Stuur een email aan Auke Klijnsma via: info@hashtagwerk.nl